Довгожителька з Тячівщини відзначила день народження

жовтня 21 / 2021

Сьогодні свої славні 97 років відзначила найстарша мешканка Калин Ганна Іванівна Михалчич. З прекрасною датою калинівчанку привітали керуюча справами виконкому Дубівської селищної ради Діана Михалчич, начальник відділу культури Василина Руснак та член виконкому Галина Ухаль.
Ганна Михалчич народилася 21 жовтня 1924 року в с. Калини. Була 10 дитиною у багатодітній селянській родині, де зростало 6 синів та 5 доньок. Змалку дітей привчали до роботи, тож зростали вони трудолюбиві. Дитинство і юність Ганни минали у нелегкі воєнні та післявоєнні роки. У Калинах вона зустріла свою другу половинку та створила сім’ю. Разом з чоловіком Іваном, який був фронтовиком, виростили двох доньок. На жаль, ще зовсім молодим глава сімейства трагічно загинув. Тож забезпечувати сім’ю жінка була змушена самотужки.
Ганна Михалчич ніколи не цуралася роботи – замолоду працювала на Тересвянському ДОКу, а згодом – сезонною робітницею. Та попри важку працю, Ганна Іванівна завжди знаходила час для творчості – полюбляла вишивати і прясти. А ще радо допомагала донькам бавити внуків та правнуків. До речі, має бабуся двох внуків, чотирьох правнуків та праправнука.
Зараз веде догляд за нею внучка Валентина, у якої і проживає.
Рідні кажуть, що секрет довголіття їхньої бабусі у тому, що та завжди багато працювала і була щирою й богобоязкою жінкою.
Бажаємо Ганні Михалчич прожити ще багато років у щасті та здоров’ї.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар