Школярі Ужгородщини завітали на екскурсію до Головного управління поліції області

жовтня 20 / 2021


До Головного управління Національної поліції в Закарпатській області завітали учні навчальних закладів селища Середнє та села Великі Лази. Для юних гостей поліцейські провели екскурсію та розповіли про свою щоденну роботу


Днями на екскурсію до обласного управління поліції завітали учні Великолазівського ліцею та Середнянського опорного закладу загальної середньої освіти.

Школярі мали нагоду побувати в кол-центрі поліції, спостерігати за роботою інспекторів, які приймають дзвінки та негайно реагують на повідомлення заявників. Окрім того, про свою щоденну роботу юнакам та дівчатам розповіли працівники ювенальної превенції та поліцейські-психологи. А бійці Роти поліції особливого призначення показали школярам бронежилети, спецзасоби та продемонстрували основні прийоми самозахисту.

На завершення зустрічі хлопцям та дівчатам показали пам’ятні дошки, присвячені героям-ліквідаторам наслідків Чорнобильської катастрофи, інсталяцію в пам’ять про подвиг «кіборгів», які стояли на захисті Донецького аеропорту, а також цікаві експонати відомчого музею.

Поліцейські завжди раді гостям та готові ділитися з дітками цікавими історіями зі служби.






Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар