На Ужгородщині відкрили перший Активний парк

жовтня 18 / 2021

Вобласті триває реалізація амбітної ініціативи Президента України Володимира Зеленського «Активні парки – локації здорової України» у межах програми «Здорова Україна».

Сьогодні завдяки співпраці облдержадміністрації та громади у селі Невицьке на Ужгородщині відкрили перший Активний парк. Про це інформує голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков.

За його словами, соціальний проєкт має на меті популяризацію здорового способу життя, залучення різних груп населення, зокрема осіб з інвалідністю, до оздоровчої рухової активності.

Тепер у парку в Невицькому нові можливості для доступних занять спортом: не потрібно йти у зал, платити додаткові кошти чи шукати тренера, адже біля кожного об’єкта є табличка з QR-кодом для сканування.

Через відеоінструкції, які записували провідні спортсмени та відомі особистості, як молодь, так і старше покоління може виконувати комплекси вправ різної складності.

Зокрема, на цій локації облаштовані бруси, турніки, координаційна лінія та інший інвентар.

«Таким чином ми не тільки створюємо черговий сучасний спортивний осередок, а й забезпечуємо доступність, комфорт та вибір вправ для занять спортом», — зауважив Анатолій Полосков.





Категорія : Суспільство


Залишити Коментар