На одноденних зборах закарпатські рятувальники зі всієї області вдосконалювали свої професійні навички

жовтня 12 / 2021

Сьогодні, 12 жовтня, в Головному управлінні ДСНС України у Закарпатській області пройшли одноденні збори з начальниками караулів та диспетчерами з підпорядкованих підрозділів. Під час заходу присутні обговорили питання, пов’язані з реагуванням на надзвичайні ситуації різного характеру та організації пожежогасіння. Захід пройшов під головуванням заступника начальника з реагування на НС Головного управління ДСНС України в області Василя Варги. Також учасники додатково вивчили керівні документи, що регламентують роботу служби порятунку.

Після теоретичної частини занять почалися практичні тренування. Разом з представниками навчального пункту аварійно-рятувального загону спецпризначення відпрацьовували правила надання першої долікарської допомоги під час зупинки дихання та обструкції дихальних шляхів, кровотечі й вчилися надавати допомогу людині, яка страждає від судомних нападів тощо.

Далі слово взяли психологи Головного управління, які провели для присутніх лекцію на теми: «Конфлікти, та як з ними боротися», а також «Ідеальний колектив».





Категорія : Суспільство


Залишити Коментар