Вакциновані мукачівці зможуть виграти машину: умови акції

вересня 30 / 2021

У Мукачеві проведуть акцію «Вакцинуйся. Збережи життя». Термін проведення акції – з 1 жовтня по 15 грудня 2021 року. Розіграші призів проводитимуть у два етапи: перший розіграш – 19 листопада 2021 року, другий розіграш – 15 грудня 2021 року.

На переможців чекають 15 велосипедів, 15 електросамокатів та 15 телевізорів. Переможець другого розіграшу отримає автомобіль Renault Duster. Акція проводиться з метою стимулювання жителів Мукачівської громади вакцинуватися від COVID-19.

Умови акції «Вакцинуйся. Збережи життя»
Реєстрація учасників акції розпочинається 1 жовтня 2021 року і завершується:

Реєстрація учасників акції розпочинається 1 жовтня 2021 року і завершується:

для першого розіграшу – 10 листопада 2021 року;
для другого розіграшу – 10 грудня 2021 року.

Участь в акції «Вакцинуйся. Збережи життя» можуть взяти жителі Мукачівської міської територіальної громади віком від 18 років, які задекларовані до сімейних лікарів, що здійснюють свою діяльність на території громади і на момент проведення розіграшів пройшли повний курс вакцинації, вакцинами дозволеними для використання на території України. Підтвердженням проходження повного курсу вакцинації від COVID-19 є наявність сертифікату про вакцинацію.

Для участі в акції необхідно звернутися із письмовою заявою до ЦНАП із зазначенням даних паспорта або ID-картки, ідентифікаційного номера та копією сертифікату про проходження вакцинації.

Учасники, які взяли участь в першому розіграші, але не виграли призів, автоматично стають учасниками другого етапу розіграшу. Учасники, які стали переможцями, участь в наступних етапах не приймають.

У Мукачівській міській раді запевнили, що розіграші призів та перебіг акції «Вакцинуйся. Збережи життя» будуть проводитися із залученням місцевих ЗМІ та трансляцією в режимі «онлайн». Переможці акції визначаються за допомогою електронного сервісу шляхом вибору випадкових чисел серед зареєстрованих допущених учасників.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар