Головою Ради  учнівського парламенту стала Тарусин Анетта, учениця 9 класу

вересня 29 / 2021

28 вересня 2021 року відбувся перший форум лідерів учнівського самоврядування закладів освіти Тячівської міської ради.

Відкрила форум Лариса Кузнец, директор Центру позашкільної роботи. У своєму зверненні до лідерів вона зазначила, що учнівське самоврядування є там, де школярі відчувають себе господарями закладу, відповідальними за події, які в ньому відбуваються, де виявляють ініціативу і творчість у вдосконаленні шкільного життя. Діти та молодь складають значну частину нашого суспільства, багато з них цікавляться життям громади і в них є власне бачення вирішення тих чи інших питань. Сьогодення потребує лідерів нової формації, людей компетентних, ініціативних, відповідальних, здатних мислити неординарно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення.

У програмі порядку денного було кілька пунктів: вибори Голови Ради учнівського парламенту, заступника голови Ради та формування активу комітетів учнівського парламенту.

На посаду голови Ради учнівського парламенту балотувалося 7 кандидатів.

Перед голосуванням кожен із представників учнівських організацій мав змогу виступити, розповісти про свою діяльність і напрямки роботи. Також учні обмінялися досвідом, котрий кожен з них вже здобув за час існування учнівського самоврядування. Щоб лідери потренувалися в самооцінці та самопрезентації, Беата Молнар провела вправу «Ти і твоє ім′я»

У результаті відкритого голосування

головою Ради учнівського парламенту стала Тарусин Анетта, учениця 9 класу Тячівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 з угорською мовою навчання імені Ш.Голлоші,

пост заступника зайняла Худа Марія, учениця 10 класу опорного закладу освіти «Лазівська ЗОШ І-ІІІ ступенів»,

секретар-Толлош Євгенія, учениця 10 класу Тячівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2.

Відбулося формування ініціативного, здатного приймати нестандартні рішення активу. На наступній зустрічі буде створено комітети, діяльність яких має забезпечити ефективність роботи кожного напряму та сприятиме залученню якнайбільшої кількості дітей та учнівської молоді до участі в соціально значущих програмах і проектах.

Тож вітаємо новообраного голову Ради учнівського парламенту Тячівської ОТГ та її команду, бажаємо успіхів, натхнення, наполегливості у роботі, нових цікавих та творчих ініціатив.
Головою Ради  учнівського парламенту стала Тарусин Анетта, учениця 9 класу
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар