На Закарпатті поліцейські удосконалюють алгоритм пробаційних заходів щодо неповнолітніх

вересня 24 / 2021
Поліцейські Закарпаття взяли участь у спільній координаційній нараді з представниками Центру пробації в Закарпатській області та Закарпатського центру соціальних служб. Темою зустрічі стала ефективність застосування пробаційних процедур стосовно підоблікових неповнолітніх

Вчора, 23 вересня, в обласному центрі Закарпаття відбулася планова координаційна нарада представників правоохоронних органів, що стосувалася удосконалення пробаційної програми щодо підоблікових неповнолітніх.

Участь у заході взяв начальник сектору ювенальної превенції поліції Закарпаття, підполковник поліції Андрій Курта.

Спільно з представниками Центру пробації в Закарпатській області та Закарпатського центру соціальних служб, присутні обговорили основні напрямки роботи із запобігання злочинності серед неповнолітніх, а також проаналізували заплановану діяльність, спрямовану на контроль, підтримку та мотивування до змін тих неповнолітніх, які перебувають на обліку правоохоронних органів.

Систематична робота в цьому напрямку є запорукою зменшення рівня злочинності серед неповнолітніх та їх кращої соціальної адаптації та правового виховання в майбутньому.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар