Діти будуть захищені, якщо ми вакцинуємося - Білецький

вересня 24 / 2021


9 регіонів України вже у «помаранчевій» зоні.

Закарпаття може стати наступним. Адже ситуація стрімко погіршується, зростає кількість тестувань, хворих стає все більше, у тому числі і серед дітей. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Мирослав Білецький.

«За минулу добу, 23 вересня, із 73 нових випадків захворюваності на ковід, 10 – це діти.

На лікуванні у медичних закладах перебуває троє дітей», – прокоментував Мирослав Білецький.

За його словами, штам «Дельта» стрімко поширюється нашими містами і селами, вражає значно більшу кількість людей, а протікає – важче. Особливо вразливі перед ним діти та люди, яким більше ніж 60. І якщо другі можуть захистити себе самі, вакцинувавшись, то діти – беззахисні перед невидимим ворогом.

«Вони шукають підтримки і захисту у дорослих.

Все, на що вони можуть розраховувати, – це свідомість дорослих», – зауважив перший заступник очільника краю.

Про їхнє здоров’я, гармонійний розвиток та успішне навчання, на думку посадовця, повинні подбати ми, дорослі, прийнявши рішення вакцинуватись. Воно «вбиває» навіть не двох зайців. Імунізувавшись, ви забезпечуєте захистом себе, своє оточення, вірус значно менше мутує і розповсюджується.

«Усі ми втомилися. Всі хочемо повернутися до "доковідних" часів. Але мусимо усвідомити, що аби це сталося, зробити крок повинен кожен. Не хтось інший, а саме я. Я вакцинувався. А ви?» – зазначив Мирослав Білецький.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар