Керівництво ОДА бере участь у третьому пленарному засіданні третьої сесії обласної ради

вересня 23 / 2021

Очільник краю Анатолій Полосков, перший заступник та заступники голови облдержадміністрації беруть участь у третьому пленарному засіданні третьої сесії обласної ради VIII скликання.

Закарпатська ОДА висунула пропозиції щодо збільшення фінансування об’єктів соціальної, спортивної та медичної інфраструктури. Йдеться, зокрема, й про закупівлю кисневих станцій у заклади охорони здоров’я і реконструкцію обласного центру нейрохірургії та неврології.

Голова облдержадміністрації Анатолій Полосков наголосив, що Закарпаття серед лідерів в Україні щодо інформування населення про вакцинацію від COVID-19.

Директор департаменту охорони здоров’я ОДА Анатолій Пшеничний проінформував про поточну ситуацію в регіоні з коронавірусом та перебіг вакцинальної кампанії.

Мар’яна Марусинець, директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації, повідомила про функціонування навчальних закладів області у «жовтій» зоні, яка відсьогодні діє по всій території країни.

У третьому пленарному засіданні третьої сесії обласної ради VIII скликання беруть участь керівництво Закарпатської ОДА, структурних підрозділів облдержадміністрації, народні депутати України та інші.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар