Спожито – не спожито, а за газ сплатити буде потрібно інакше штраф – Закарпатська облрада в чергове звертається до Києва

вересня 20 / 2021

«НАК «Нафтогаз», використовуючи своє монопольне становище, з 1 червня підвищила ціну на газ для населення на 50 % – до 12 грн за кубометр. Постачальники в регіонах уже оприлюднили свої ціни на природний газ, який постачатиметься в рамках базової річної пропозиції, і в них усіх вони є вищими, ніж попередні 6,99 гривні за кубометр газу – приблизно 8 гривень. Проте, пропонується цікава новація: люди мають укласти річний контракт, за яким рівномірно платитимуть протягом року. Тобто, спожито – не спожито газ, а сплатити потрібно. У випадку затримки оплати – накладатимуться фінансові санкції» - йдеться в проекті звернення Закарпатської обласної ради до Кабінету міністрів та Президента.

Схоже, що обласна рада та її нова коаліція хоче відмежуватися від майбутніх непопулярних рішень київської влади. При тому «забуваючи», що саме Слуги народу, які входять до більшості і призначають керівництво «НАК «Нафтогаз» та формують Кабінет міністрів, а Президент є керівником їх політичної сили.

Зрозуміло, що дане звернення ніякого результату не дасть та потрапить у смітник але головне облрада висловила своє «обурення»!

Цікаво, що схожа система вже діє з доставкою газу – спожив не спожив, а плати.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар