Інтерактивні уроки з рятувальниками та поліцейськими крокують Закарпаттям

вересня 15 / 2021

З понеділка на Закарпатті стартувала акція «День з поліцейським та рятувальником», що має на меті охопити якнайбільше закладів загальної середньої освіти та донести до свідомості учнів та педагогів правила безпеки життєдіяльності. Так, впродовж трьох днів рятувальники завітали до 6 закладів освіти у Берегівському, Ужгородському, Мукачівському та Хустському районах краю.

У притулку для дітей, що у смт Батьово Берегівського району, фахівці ДСНС розповідали про пожежну безпеку, демонстрували спецтехніку, спорядження та спецзасоби, якими користуються у повсякденній роботі вогнеборці та поліцейські.

У м. Хуст, смт Великий Березний та Жденієво хлопці та дівчата з місцевих закладів загальної середньої освіти ближче познайомилися з професією правоохоронців та специфікою роботи рятувальників, побачили спецзасоби, службові автомобілі та дізналися про правила безпечної поведінки.

А у с. Неліпино Мукачівського району фахівці екстрених служб завітали не лише до школярів, а й до дошкільнят. Вони провели бесіди, що спрямовані на попередження негативних явищ та формування у дітей навичок та вмінь, що сприяють безпечній поведінці у навчальному закладі та у вільний від навчання час.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар