Новини Закарпаття

Мукачівські поліцейські зустрілись з учнями військового ліцею



Працівники поліції розповіли старшокурсникам ліцею про умови вступу та переваги навчання у навчальних закладах системи МВС, а також нагадали молоді про безпеку на дорозі.

Сьогодні, 10 вересня, начальник сектору кадрового забезпечення поліції Мукачева Наталія Машіко та інспектор сектору превенції Ярослав Ластівка провели заняття з учнями Закарпатського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою.

На початку зустрічі учнів ознайомили з умовами та перевагами навчання у відомчих навчальних закладах системи МВС та особливостями поліцейської служби. Учні дізналися про вимоги, які висуваються до абітурієнтів, які іспити необхідно для цього скласти та як потрібно готуватися, аби успішно пройти етапи конкурсного відбору.

Також поліцейські наголосили, що охочим пов’язати своє життя з поліцією, вже сьогодні потрібно удосконалювати свою фізичну підготовку.

Про попередження травматизму на дорозі та необхідності суворого дотримання діючих ПДР розповів присутнім Ярослав Ластівка. Ліцеїстам наголосили статистику дорожньо-транспортних пригод, зокрема за участі неповнолітніх. Також поліцейські назвали найпошириніші причини аварій та зауважили, що навіть незначне порушення може призвести до важких наслідків, тому закликали кожного відповідально ставитися та виконувати всі правила.

Присутні з цікавістю слухали поліцейських, дехто з ліцеїстів вже висловив бажання в майбутньому поповнити ряди поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Перейти на сайт