Новини Закарпаття

Закарпатські лялькарі прем'єрою відкриють свій 41 театральний сезон (ВІДЕО)


29 серпня 2021 року в Закарпатському академічному обласному театрі ляльок відбулось свято – відкриття 41-го театрального сезону.

Творчий колектив представили глядачам прем'єру вистави "НОВА СУКНЯ ДЛЯ ПРИНЦЕСИ" за п'єсою сучасної молодої драматургині з міста Одеса Оксани Маслової. Це історія про Принцесу, яка шукала сукню, а знайшла любов, друзів і сенс життя. Про лісових мешканців, які втратили будинок, але завдяки власній винахідливості знайшли пів королівства. Про Прекрасного Принца, який нудьгував на всіх балах світу, поки не отримав запрошення на "самий-самий" і не втратив свою корону. Про те, що кому – сміття під ногами, а кому – справжній скарб. А ще тут є кролики-терористи, їжачок-біженець і особливо загадкова тварина, яка давно вважалася вимерлим видом та яка раптово вижила... – так розповідає про п'єсу її авторка.

А режисерка, заслужена артистка України Наталія Орєшнікова, художниця Паола Полуденна та композитор Дмитро Фесенко разом з творчою командою Закарпатського академічного обласного театру ляльок своєю фантазією "оживили" казкових персонажів та втілили на сцені захопливу історію під назвою "Нова сукня для принцеси".

Перейти на сайт