Ремонтують дорогу цілодобово: Невдовзі завершення (відео)

серпня 01 / 2021


Масштабний ремонт доріг державного значення триває. Траса Р21 протяжністю 83км невдовзі буде повністю відновлена. Роботи тут ведуться вдень і вночі, робиться все задля створення комфортних умов пересування транспортних засобів.

Нове якісне дорожнє покриття забезпечить надійні поїздки, а водіям більше не доведеться хвилюватися за свої автомобілі. Більше про це розкажуть наші журналісти. Траса Р-21 невдовзі буде повністю відремонтована. В планах – відремонтувати всю протяжність дороги Долина-Хуст – 128 кілометрів. Стартували ремонтні роботи на цій ділянці в минулому році.

Тоді відремонтували 30 км дороги від межі з Івано-Франківською областю до Міжгір’я, влаштувавши верхній шар. На наступних 19 км зробили лише вирівнюючий шар. Роботи тут ведуться вдень і вночі, робиться все задля створення комфортних умов пересування транспортних засобів. Попередньо тут розпушують старе дорожнє покриття.

Основу підсилили щебенево-піщаною сумішшю, а на 26 кілометрі дороги Р-21 проводять регенерацію методом холодного ресайклінгу. Місцеві радіють, що роботи ведуться. Кажуть, ремонт якісний та на робиться на роки.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар