В Ужгороді розрили Собранецьку, не закінчивши ремонт вулиць Капушанської та Легоцького (ВІДЕО)

липня 23 / 2021

Як анонсували напередодні в міськраді, у четвер в обласному центрі стартували ремонтні роботи по облаштуванню ділянки вулиці Собранецької від перехрестя з вулицею Докучаєва до Грибоєдова.
Водії нарікають на роботи, адже тепер стало більш складно дістатись до району “Ери”, міської лікарні та пологового будинку. Крім цього, ускладнено рух транспорту через вимкнуті світлофори на перехресті вулиць Закарпатська та Собранецька – розповідає Голос Карпат.

Однак варто зазначити, що на місці проведення робіт встановлено тимчасовий світлофор з таймером а також працюють регулювальники.

Що ж до ремонту вулиць в місті, то чимало керманичів невдоволені тривалістю ремонтів та організацією робіт на вулицях Легоцького та Капушанській. На Зокрема на Легоцького відсутні знаки про нерівності дорожнього покриття, що мали б попереджати водіїв про різкі перепади висоти на стикуванні ділянок з новим та старим асфальтним покриттям. А на Капушанській провалюється асфальт неподалік супермаркету “Велмарт”.

Та найбільше дошкуляє містянам “довгобуд” на площі Петефі – тут досі не відремонтована ділянка дороги з трьома пішохідними переходами.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар