На Закарпатті планують створити обласний молодіжний центр

липня 22 / 2021
На Закарпатті планують створити обласний молодіжний центр

Депутати обласної ради знову розглянуть проект рішення про створення Закарпатського обласного молодіжного центру. На попередніх засіданнях сесії така ідея не знайшла підтримки у залі.

Відповідно до проекту рішення, опублікованого на офіційному сайті Закарпатської обласної ради, молодіжний центр – це «своєрідний осередок практичної роботи з молоддю, установа, робота якої спрямована на створення належних умов для розвитку молоді, національно-патріотичного виховання, популяризації здорового способу життя, волонтерства, молодіжного підприємництва, підвищенню рівня мобільності молоді, надання широкого спектру послуг молодим людям, забезпечення їх змістовного та якісного дозвілля».

У пояснювальні записці до проекту рішення зазначається, що «діяльність комунальної установи «Закарпатський обласний молодіжний центр» Закарпатської обласної ради сприятиме створенню можливостей для молоді, що проживає в області, бути конкурентоспроможною, брати участь у житті суспільства, свідомо робити свій внесок у подальший його розвиток. Забезпечить реалізацію якісної молодіжної роботи, стане простором, ресурсним та мережевим координаційним центром для молодіжних громадських організацій».

Також у пояснювальній записці уточнюється, що орієнтовний обсяг фінансування у діяльності Закарпатського обласного молодіжного центру у 2021 році становить 250 тисяч гривень.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар