Вакцина «Pfizer » – для всіх охочих (відео)

липня 22 / 2021
Вакцина «Pfizer » – для всіх охочих (відео)

В Україні стартував п’ятий етап вакцинації від Ковіду-19. Відтепер щеплення можуть отримати усі охочі українці, старші 18 років. У Тячеві, в Центрі вакцинації, який працює у залі районної ради, наразі усіх бажаючих щеплять вакциною «Файзер».

Відсьогодні у Центрі вакцинації населення, який розгорнули у сесійній залі Тячівської районної ради по вулиці Незалежності, 30, стартувала вакцинація від Ковіду-19. Щеплення вакциною Файзер роблять усім охочим з 10 до 15-ї години. Тут працює мобільна бригада медиків, яка пройшла відповідне навчання і отримала сертифікати.

Пані Мирослава зазначає: у першу годину роботи в сесійній залі районної ради про вакцинували 30 людей. Це ті, які записались у чергу до сімейного лікаря. За весь час роботи найбільше вакцинували 260 осіб за день, в основному організовані колективи.Мешканець Руського Поля Іван Іва́нович прийшов на вакцинацію разом з дружиною. Каже: про таку можливість йому повідомив сімейний лікар.

Для того, щоб вакцинуватись, треба прийти до Центру вакцинації і заповнити згоду. Нагоду отримати першу дозу Файзеру не упустили і наші журналісти. Перед щепленням медики оглядають кожного, хто вирішив вакцинуватись та задають питання про наявність хронічних хвороб чи алергії. Ревакцинація проводиться через три-чотири тижні.

Після цього у сімейного лікаря можна отримати міжнародне свідоцтво про вакцинацію. Медики кажуть: вакцинуватись треба не лише для того, щоб захистити себе, а й подбати про своїх рідних та близьких. Як повідомляють у Тячівській райдержадміністрації, 22 липня, у четвер, щеплення вакциною Файзер можна отримати у пунктах щеплення в амбулаторіях Буштина та Усть-Чорної, з 10-ї по 13-у годину. Крім того, у сімейних амбулаторіях Тячівщини щоденно проводять щеплення вакциною Коронавак та Астразенека

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар