В Лазах відбулося унікальне свято-змагання "Файна рибка" (відео, фото)

липня 19 / 2021
В Лазах відбулося унікальне свято-змагання "Файна рибка" (відео, фото)

18 липня 2021 рорку в селі Лази Тячівської громади відбулося свято-змагання рибалки "Файна рибка". Цього року у змаганні приймали участь 78 риболовів не тільки Тячівської громади, а й інших: Бедевлянської, Тересвянської та інші.

Вже з 7 ранку риболови почали змагатися, а вже через 7 хвилин від оголошеного початку Цогла Віталій впіймав першу рибку, отримавши таким чином, приз за Найпершу впійману рибку. У змаганні приймала участь і дівчинка – Куцин Даяна 2012 року народження, яка цього року стала «Міс рибачкою 2021».

Наймолодшим рибалкою визнано Юришинець Павла 2018 року народження.

Отже, переможці змагань:

Найкращий вилов риби 1 місце Вайнагій Іван
Найкращий вилов риби 2 місце Юришинець Павло
Найкращий вилов риби 3 місце Бабай Михайло
Найперша впіймана рибка – Цогла Віталій
Найбільша впіймана риба - Вайнагій Іван
Найменша впіймана риба - Пукман Чоба
Найстарший учасник - Грицков Володимир
Наймолодший учасник – Юришинець Павло (2018 р.н.)
Міс-рибачка - 2021 – Куцин Даяна (2012 р.н.).

Після визначення переможців почалося ще одне свято в рамках змагань – «Уха-фест». 5 команд змагалися за звання Найсмачніша уха юшка (отримали приз с.Лази), найгостиприємніший стіл (приз отримала команда с.Руське Поле), отримали призи і команди Молодіжної ради (м.Тячів) та села Тячівка на чолі зі старостою А.Мула.

Тячівська міська рада висловлює подяку учасникам і всім організаторам, партнерам, спонсорам за допомогу в реалізації свята рибалки «Файна рибка». Окрема подяка власнику ставка за надану можливість провести свято. І, звичайно, - старості сіл лази та Округла – Івану МАНЗЮКУ за влаштування такого чудового, надіємося традиційного надалі, свята!





Категорія : Суспільство


Залишити Коментар