Поліція Рахівщини відзначила день поліції з найменшими мешканцями краю

липня 05 / 2021
4 липня, у Рахові поліція з нагоди відзначення свого професійного свята зустрілася з дітлахами краю, провела чимало цікавих конкурсів, розповіла про свою службу та поділилася гарним настроєм. Малюки краю не лише отримали повітряні кульки з поліцейською символікою, намалювали ідеальних правоохоронців, їм ще розповіли багато цікавих історій про будні людей у формі.
Начальник Рахівського відділу поліції Василь Негря привітав усіх із Днем поліції України та наголосив: «Це не лише свято тих, хто одягнув на себе форму та щодня виходить на захист громадян. Сьогоднішній день важливий для всіх мешканців Рахівщини, адже лише у спільній співпраці всіх людей і правоохоронців нам вдасться досягнути справжньої безпеки кожного».
У святковий день кожен зміг відчути себе наближеним до роботи поліції, поспілкуватися з щасливими та усміхненими правоохоронцям. Розпитати їх про особливості служби. Мешканці району відзначили, що подібні зустрічі їм до душі і близькість поліції до людей відчуваються в краї не лише сьогодні.



Категорія : Суспільство


Залишити Коментар