Учні Тячівського ліцею здобувають практику та навички в Тячівському МУВГ

червня 24 / 2021
Освіта – скарб, праця – ключ до нього. П'єр Буаст
Професійна технічна освіта та практичне навчання виступають сьогодні найвагомішою складовою відтворення кваліфікованого трудового потенціалу держави, розбудови національної економіки. З метою здійснення профорієнтаційної роботи між учнями робітничих професій, Тячівське міжрайонне управління водного господарство уклало договори на проходження виробничої практики учнів другого року навчання Тячівського професійного ліцею з 25 травня по 24 червня 2021 року за спеціальністю «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».
Наразі практика у 5- ти учнів Тячівського професійно-технічного ліцею триває. У відповідності до програми виробничої практики учнями освоєно практику в напрямку: розбирально - складальні роботи, діагностування несправностей автомобілів та їх технічне обслуговування, ремонт автомобілів.
На протязі місяця, учні ліцею показали свої знання, які здобули при навчанні, на базі Тячівського МУВГ, багато спілкування та замученості в роботі, допомогла учням набути навиків та практики.







Категорія : Суспільство


Залишити Коментар