На Берегівщини проводять роботи по очищення від сміття та ПЕТ-пляшок русла річки Боржава

червня 22 / 2021

Сьогодні відбулася виїзна нарада на береги Боржави, де оглянули та спланували роботи з очищення від сміття та ПЕТ-пляшок русла річки.
Участь у виїзді взяли: голова Берегівської РДА Ігор Вантюх, начальники Закарпатського управління ДСНС Роман Гудак, Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса - Олег Кисіль, департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської ОДА - Юрій Шпонтак, Берегівського лісового господарства - Богдан Шойного та керівники районних відомств.
✅ У ході оглянули функціонування встановлених сіток для затримання і збору сміття на річці Боржава. В найближчий час буде проведено суботник щодо збору і сортуванню сміття та подальшу його утилізацію. Обговорили підготовчі роботи, залучення відповідної техніки і засобів.
✅ Голова райдержадміністрації Ігор Вантюх: Погода сприятлива, «сезон тиші» у природі закінчився. Маємо приступити до роботи та очистити річку від сміття. Боржава – важлива водна артерія області, протікає на території колишнього Свалявського, Іршавського, Виноградівського, Берегівського районів. Тож маємо і спільними зусиллями дбати про її чистоту.



Повідомляє - Берегівська РДА.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар