Рятувальники подякували медикам за співпрацю щодо протидії COVID-19

червня 22 / 2021
Сьогоднішню щотижневу оперативну нараду в Головному управлінні ДСНС Закарпаття почали з приємного – нагородили головну епідеміологиню області Вікторію Тимчик відзнакою «За сумлінну працю».

Вручаючи відзнаку, перший заступник начальника оперативно-рятувальної служби області Володимир Ціцей подякував лікарці за турботу про здоров’я особового складу підрозділів ДСНС та наголосив на подальшій ефективній співпраці з медиками щодо заходів протидії коронавірусній інфекції. Також, ряд окремих рятувальників отримали чергові звання.

Далі нарада продовжилася у звичному режимі: йшлося про виконання комплексу заходів, спрямованих на недопущення надзвичайних ситуацій та випадків загибелі людей на них. Це, насамперед, профілактика загибелі людей на водних об’єктах області, під час пожеж, при виявленні вибухонебезпечних предметів, посилення протипожежного захисту об'єктів з масовим перебуванням людей, недопущення пожеж в лісових масивах тощо.

Окремо увага акцентувалася на вакцинації особового складу та працівників ДСНС області, як найдієвішого засобу у боротьбі з поширенням пандемї.



ГУ ДСНС України у Закарпатській області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар