У Рахові полатали центральну дорогу: дороги Рахівщини вкрай в жахливому стані

червня 17 / 2021

16 червня, дорожники почали ремонтувати автомагістраль державного значення в центрі міста, перед будівлею Рахівської районної ради. Однак, жителі району прагнуть ремонту й інших транспортних артерій. Яких саме – читайте далі.

Хто і як латає вул. Миру в Рахові
Ямковий ремонт здійснює дорожно-експлуатаційна компанія ТОВ «ПБС», у рамках програми «Велике будівництво».

Загалом на латання ям залучили до десяти працівників та дві одиниці техніки. Рух транспорту вулицею Миру не припиняли, а тільки частково огородили частину дорожного полотна. Однак, через припарковані поруч автомобілі, водіям дещо ускладнився проїзд.

Читайте також: На Рахівщині у селі Костилівка завершують дробити гори задля розширення дороги (Фото)


Чи закінчать сьогодні повністю ремонт – наразі невідомо. Проте, про відновлення цього відрізка дороги чимало йшлося у соціальних мережах, як у минулому, так і сьогодні. Саме на цій ділянці демонстративно садили квіти у глибокі ями. Про вибоїни згадували мешканці краю й у опитуванні Рахів.City.

Які три дороги у районі треба відремонтувати: рейтинг
Минулого тижня у Фейсбуці провели опитування: «Яку дорогу в районі потрібно відремонтувати в першу чергу?». Не замахуючись на соціологічні дослідження, а просто показуючи голос народу.

Як виявилося, найбільше ремонту потребують жителі Чорної Тиси та Ясіня. Саме за ремонт цих транспортних артерій проголосувало найбільше людей. Зауважували користувачі соціальної мережі, що особливо увагу потрібно звернути на дорогу, що веде до лікарні у Ясінях.
На другій позиції, згідно відгуків жителів краю, – розбиті шляхи богданської долини. Конкретніше, ділянка при в’їзді у Розтоки, де проживає ромське населення Рахівщини, та дорога в Лугах.
Трошки менше, ніж за Богдан та Розтоки, відгукнулися люди за транспортні артерії Верхнього Водяного та Водиці. До речі, окрім побажань та закликів звернути увагу на їхнє бездоріжжя, користувачі «Фейсбука» ще й публікували фото вулиць, вкритих ямами, а у дощову погоду – плесом води.
Важливо, що окрім згаданих найгірших лідерів, люди писали й про вулиці Кобилецької Поляни, Рахова та інших населених пунктів.

А як щодо поганих вулиць Рахова?!
Якщо окремо виділити Рахів, то найбільше містян проголосувало за те, щоб привести до ладу вулицю Миру – відрізок перед будівлею Рахівської районної ради, який, зауважимо, вже сьогодні активно ремонтують ПБСники.

Натомість, якоїсь конкретної дороги люди не назвали. Звертали увагу, зокрема, на вулиці Довженка, Вільшинський, Лазівську та інші, котрі ремонтникам теж не варто оминати увагою.




Інформує : Рахів.City
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар