Село Онок Виноградівської ОТГ – відроджується (фото)

червня 16 / 2021

16 серпня заступник міського голови Віталій Любка здійснив робочий візит в с. Онок, де оглянув роботу установ соціально-гуманітарної сфери та вивчив проблемні питання функціонування місцевої амбулаторії, загальноосвітньої школи та закладів культури.
Як зазначив Віталій Любка:
«Метою робочого візиту є не тільки ознайомлення з станом справ на місцях, а спільні напрацювання та конструктивна робота депутатів-мешканців населеного пункту с. Онок, органу місцевого самоврядування, керівників закладів та установ для покращення добробуту населення в отриманні доступних та якісних послуг у сфері освіти, медицини та культури».
Участь у зустрічі взяли староста села Онок Надія Турянин; представники депутатського корпусу Виноградівської міської ради – Оксана Кіш, Іван Кіш та Іван Данко; керівники - КНП «Виноградівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Агата Гал та КУ «Центр з обслуговування закладів освіти Юрій Свищо; начальник відділу культури Василь Югас та інші.
Розпочався візит з сільської амбулаторії, де присутні ознайомились зі станом забезпечення сільських мешканців медичними послугами та ходом вакцинації; з роботою будинку культури та сільської бібліотеки, яка згодом буде облаштована в адмінбудівлі.
Оглянуто оновлену автобусну зупинку, де продовжується поточний ремонт за рахунок коштів місцевого бюджету. Осучаснена зупинка, на якій зображена символіка села, після завершення ремонтних робіт стане справжньою окрасою населеного пункту.
В Оноцькій ЗОШ І-ІІІ ст. ознайомилися з проблемними питаннями освітньої установи. Першочерговим завданням є вирішення проблеми двозмінного навчання учнів та замовлення ПКД для добудови навчального корпусу.
Віталій Любка у ході робочого візиту підкреслив важливість створення належних умов для учнів у процесі здобуття шкільної освіти.
Так, у 2020 р. для Оноцької ЗОШ було придбано ноутбуки, бойлер, газові котли, кухонну мийку та кухонний стіл нержавійку, шкільну дошку, електронний термометр, інше обладнання та меблі.







Категорія : Суспільство


Залишити Коментар