У Виноградові є можливість розвивати дітей влітку

червня 13 / 2021

З початком літа діти відправились на канікули. Хтось із них поїде в літній табір, хтось до бабусі, а хтось із батьками на відпочинок. Але це ж не на все літо. А чим зайнятися малечі у іншій вільний час? У місті Виноградові є розвиваючі студії, тут дитина в ігровій формі може навчитись чогось нового. Якраз для літнього періоду відкрилась ще одна нова студія «Лідер», де можна отримати знання які не дає звичайна школа.

Організатори приклали масу зусиль для того, щоб відкриття їхньої студії запам’яталось гостям надовго. Прикраси приміщення, програма та солодкий стіл були неперевершені.

Ольга Буркало – засновниця даного закладу розповіла, що ідея виникнення додаткового розвитку спонукали її діти та діти знайомих, які у вільний час прикладались до гаджетів та марнували години на ігри і соцмережі.
- А як же добре було б щоб дитина навчилась чогось корисного: наприклад, як доглядати за волоссям чи обличчям, або шити, в'язати, малювати, щось майструвати, - каже Ольга.

Окрім підготовки до школи, уроків англійської та угорської мов, етики та оздоровчої аеробіки, своїми секретами з дітьми поділяться психолог, перукар, косметолог, художник, швачка.
Ще організатори запланували для дітей, після певних занять, закріпляти навчання пізнавально-розважальними екскурсіями.
Батьки прагнуть, щоб їхні діти росли найрозумнішими, найрозвиненішими, щоб їм було легко спілкуватися з однолітками, щоб самим батькам було легко знаходити з ними спільну мову. І в цьому немає нічого неможливого!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар