Угорщина про вакцинує всіх бажаючих угорців Закарпаття

травня 21 / 2021

Державний секретар з питань національної політики Угорщини Арпад Янош Потапі на прес-конференції заявив, що всі угорці, які проживають за її межами зможуть отримати вакцину від короновіруса.
В тому числі всі бажаючі угорці Закарпаття, вакцинація зможе початися за декілька тижнів, щоб її отримати потрібно буде пройти відповідну реєстрацію.

Дану інформацію прокоментував голова KMKSZ Василь Брензович : «Дана ініціатива також в інтересах України, вакцинація угорців так як їй прийдеться закупати її менше. Також Василь Брензович зазначив, що українські ЗМІ не хочуть бачити різного роду допомогу Угорщини Україні, але якщо десь запивають гімн то зразу кричать про сепаратизм».

Нагадаємо, що Василь Брензович, зараз знаходиться за межами України та через підготовлене СБУ звинувачення у державній зраді додому повернутися не може.
Цікаво, що правоохоронці не дуже й переймаються його пошуком, щоб вручити звинувачення, складається враження, що ймовірніше буде прийнято політичне рішення, щоб зняти напруження міждержавних відносинах України та Угорщини, відповідно про "гріхи" Василя Брензовича "забудуть".
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар