Поліція Закарпаття розпочала співпрацю ще з двома територіальними громадами

травня 18 / 2021
Начальник поліції Закарпаття Ярослав Колесник зустрівся з головами Великобийганської і Буштинської територіальних громад Ганною Нодь та Русланом Янчійом та обговорив майбутню співпрацю. Результатом стало підписання двох меморандумів про співпрацю в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади»

Сьогодні, 18 травня, Начальник Головного управління Національної поліції у Закарпатській області Ярослав Колесник та голови Великобийганської і Буштинської територіальних громад Ганна Нодь та Русланом Янчій уклали угоди, які стануть гарним початком плідної співпраці в напрямку забезпечення порядку в краї.

Під час зустрічі обговорили найважливіше питання – безпеки кожного закарпатця та гостя краю. Одними із найосновніших завдань як поліції, так і керівництва місцевих територіальних громад, є гарантування безпеки населення.

«Поліцейський офіцер громади» – це саме той проєкт, який значно покращить напрацювання в цьому напрямку, адже він забезпечить громадян своїм офіцером, який завжди буде на зв’язку, відгукуватиметься на всі проблеми і наболілі питання людей, для яких працює.

Керівники територіальних громад своєю чергою запевнили, що створять відповідні умови для їх роботи, сприятимуть швидкому знайомству поліцейських з людьми, що живуть на території їх обслуговування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар