Міжнародна зустріч та відкриття Центру розвитку польсько-української культури (відео)

травня 16 / 2021

Міжнародна зустріч та відкриття Центру розвитку польсько-української культури відбулася 14 травня 2021 року у приміщенні Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв в Ужгороді.

Майданчик для обміну культурним досвідом та досягненнями між Україною і Польщею вдалося реалізувати завдяки проєкту «Дві культури, одна Європа» у рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна» 2014-2020 за фінансової підтримки Європейського Союзу. Захід європейського масштабу не оминули і наші колеги.

“Дві культури, одна Європа» – проєкт, реалізований у рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна» 2014-2020. За європейські кошти створили культурно –інформаційні центри у Люблінському воєводстві та Закарпатті, аби розшири обізнаність населення про історико-культурну спадщину регіонів по обидва боки українсько-польського кордону.

Центр розвитку польсько-української культури урочисто відкрили 14 травня 2021 року у приміщенні Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв в Ужгороді.Головний партнер проєкт – Асоціація «Інститут пам’яті та спадщини транскордоння» місто Люблін, Польща.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар