Очільник поліції Закарпаття долучився до заходів, присвячених Дню пам’яті та примирення

травня 08 / 2021
Разом із колегами та представниками органів місцевої влади, полковник поліції Ярослав Колесник взяв участь в урочистостях до Дня пам’яті та примирення та вшанував пам’ять загиблих у Другій світовій війні



Сьогодні, 8 травня, в обласному центрі Закарпаття відбулися урочисті заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення та 76-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Вшанування загиблих воїнів відбулося у кількох локаціях в обласному центрі Закарпаття. Заходи розпочалися біля пам’ятника «Україна - визволителям» та продовжилися біля пам’ятника «Добровольцям Закарпаття – учасникам Другої світової війни». Завершальним етапом стало урочисте відкриття меморіального символу «Дзвін перемоги» на Пагорбі Слави.

Нагадаємо, це один із чотирьох меморіальних елементів, які відповідно до всеукраїнського проєкту встановлені також на Луганщині, в Донецьку та Сімферополі і є символами пам'яті, перемоги, миру та єдності.

Участь в урочистостях взяв і керівник поліції краю. Разом із колегами, полковник поліції Ярослав Колесник підніс квіти до пам’ятних споруд та вшанував пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар