На Рахівщині висадили 200 саджанців модрини європейської

квітня 30 / 2021
В рамках місячника з благоустрою на території Ясінянської громади, вчора, 28 квітня, в лісопарковій зоні селища Ясіня, біля гори Костирівки відбулося висадження дерев.
👉До благородної справи долучилися голова Ясінянської селищної ради Андрій Делятинчук, заступник голови Сергій Тимощенко, працівники виконавчого апарату селищної ради, представник ДП Ясінянське ЛМГ Ярослава Рещук, директор Ясінянського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 Мирослава Гощук, вчитель біології Оксана Мульменко, учні та приватний підприємець Бийло Франц.
🌲Висадка дерев – це не лише наш внесок в озеленення громади, району, області чи країни. Це наш внесок у боротьбу з глобальним потеплінням. І завдяки таким ініціативам кожен з нас може бути долучений до важливої місії!
🌞Гарна справа цього сонячного дня об’єднала всіх учасників заходу, спільними зусиллями було висаджено 200 саджанців модрини європейської.
Після висадки дерев учасники заходу прибрали територію лісопаркової зони гори Костирівки ⛰. Учням школи було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо роздільного збору та правильного сортування сміття. Зібране та посортоване сміття відвезено до пункту прийому вторинної сировини до ФОП Бийла Франц.
Дякуємо всім учасникам заходу за активність та проведену роботу! Разом ми зробимо наш край ще затишнішим та зеленішим.
Люди, які залучаються до садіння лісу, особливо це стосується підростаючого покоління, будуть ще більше шанувати та берегти ліс, адже вони бачать, що створенню лісу і догляду за ним приділяється особлива увага і відтворення лісових насаджень.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар