На Рахівщині лісівники та школярі прибрали береги річки Чорна Тиса

квітня 25 / 2021

Екологічну толоку ініціювали завуч Чорнотисянської школи Оксана Андріївна Клочуряк та керівник Чорнотисянського шкільного лісництва Олена Степанівна Штефуряк. Захід відбувся у селі Чорна Тиса, а сміття збирали вздовж прибережної смуги місцевої річки Чорна Тиса й узбіччя сільської дороги. Екоакцію провели в рамках відзначення Всеукраїнського дня довкілля та Всесвітнього дня Землі під гаслом #з_турботою_про_Землю.


Спільними зусиллями діти, педагоги та лісівники «ДП Ясінянське ЛМГ» провели прибирання більше 500 метрів прибережної смуги та посортували сміття, якого було зібрано 10 мішків. Як превентивний захід подальшого засмічення, на прибраній території було встановлено інформаційну табличку із закликом не смітити і кидати сміття у смітник.

Читайте також: У Рахові висадили сакури, чи ростимуть японські вишні? (Фото)



Прибираючи гуртом, діти показали хороший приклад громадського заходу, що безпосередньо впливає на поліпшення екологічного, санітарного та естетичного стану рідного села вже зараз. Адже, Батьківщина - це наш спільний дім і ми всі повинні докладати зусиль, щоб він був чистим та затишним! Кінцева ціль проведення таких акцій – активізувати суспільство у справі охорони і відновлення довкілля
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар