У поліції Закарпаття продовжується набір на посаду поліцейського офіцера громади

квітня 22 / 2021
У рамках запровадження проекту «Поліцейський офіцер громади», у поліції регіону триває конкурсний набір на посади офіцерів. Діючий конкурс спрямований на зайняття посад поліцейських офіцерів громади, закріплених за поліцейськими дільницями до Солотвинської територіальної громади та Середнянської територіальної громади

На території Закарпатської області активно впроваджується проєкт «Поліцейський офіцер громади». Вже 15 діючих поліцейських офіцерів громади приступили до виконання свої обов’язків на територіях 8 територіальних громад.
Усі офіцери забезпечені службовим автомобілем, робочим місцем та всім необхідним для виконання поставлених перед ними завдань.

На даний час конкурсний відбір на посади «поліцейський офіцер громади» продовжується. Йдеться про посади офіцерів, закріплених за поліцейськими дільницями до Солотвинської та Середнянської територіальних громад.

Участь у конкурсі можуть брати діючі працівники поліції з практичним стажем роботи не менше 1,5 років, вищою освітою, а також із наявністю водійського посвідчення.

Для отримання більш детальної інформації необхідно звертатися за телефоном 0508575431 (старший інспектор відділу дільничних офіцерів поліції УПД ГУНП Микола ГОЛОМІДОВ).

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар