Поліцейські Закарпаття спілкувалися з представником ІМІ регіону про захист прав журналістів

квітня 21 / 2021
В Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулася робоча зустріч керівника сектору захисту інтересів суспільства та держави поліції краю із регіональним представником інституту масової інформації, під час якої вони обговорили основні аспекти співпраці


Учасники зустрічі обговорили актуальні питання у сфері захисту прав журналістів регіону. Зокрема, розмова стосувалася стану розслідування справ з порушення прав журналістів. Разом із слідчими, які ведуть справи, про які йшлося, керівник сектору надав журналісту інформацію в рамках, дозволених законодавством. Присутні також налагодили шляхи подальшої співпраці.

Поліцейський наголосив, що отримання правдивої та об’єктивної інформації є однією з важливих ознак правового суспільства, а тому поліцейські сектору завжди готові активно та оперативно реагувати на будь-які порушення прав журналістів. Повідомити про правопорушення стосовно працівників ЗМІ можна також на електронну адресу Департаменту захисту інтересів суспільства і держави Національної поліції України [email protected].

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар