Поліцейські-ювенали зустрілись з неповнолітніми Ужгородщини, які раніше притягувались до відповідальності (фото)

квітня 19 / 2021
Близько півтори десятка сімей, де виховуються неповнолітні, відвідали інспектори ювенальної превенції Ужгородського районного управління поліції. Також поліцейські познайомились з однокласниками неповнолітніх, вивчили атмосферу, у якій діти проживають, з ким товаришують та як проводять дозвілля

Днями інспектори ювенальної превенції Ужгородського районного управління спільно з працівниками органів пробації зустрілись зі школярами, які, допустивши помилку в минулому, притягувались до відповідальності за вчинення кримінальних правопорушень. З дітьми та їхніми родинами поліцейські завжди підтримують тісний зв'язок, аби, при потребі, вчасно допомогти та запобігти вчиненню порушень дітьми.

Зараз інспектори поліції окрім сімей, де виховуються діти, познайомились із вчителями, шкільними друзями хлопців та дівчат. Поліцейські вивчили потреби кожної з родин, намагались спільно з батьками та опікунами знайти та зрозуміти уподобання дітей, аби допомогти їм зосередитись на нових захопленнях.

Подібна профілактична робота з неповнолітніми, які перебувають на обліках - є одним з найважливіших завдань ювенальної превенції. В першу чергу, поліцейські намагаються знайти причину необдуманих поступків дітей, роз'яснити їм про неприпустимість такої поведінки.

Під час кожної бесіди з дитиною інспектори-ювенали закликали кожного більш відповідально ставитись до своїх вчинків та замислитись над тим, як негативно неправомірні дії можуть вплинути на подальше життя.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар