Угорщина передасть ноутбуки для Асоціації угорських багатодітних сімей Закарпаття

квітня 19 / 2021
Генеральне консульство Угорщини у м. Торонто передає 53 шт. ноутбуків вживаних, але у хорошому стані, для Асоціації угорських багатодітних сімей Закарпаття, де їх буде розподілено серед малозабезпечених сімей, щоб діти у цих сім’ях могли безперешкодно долучатися до он-лайн навчання. Частину ноутбуків буде передано Закарпатській обласній організації Червоного Хреста України.

Нещодавно Закарпатська обласна організація Червоного Хреста України вже отримала від Генерального консульства Угорщини у м. Ужгород комп’ютерну техніку і під час передачі Генеральний консул повідомив про надходження подальшого обладнання.

Ноутбуки були зібрані парафією Святого Ігнатія м. Торонто, крім того Асоціацією угорських підприємців Канади було зібрано близько пів мільйона форинтів на закупівлю додаткового обладнання.

Управління Уповноваженого міністра, відповідального за розвиток співпраці Саболч-Сатмар-Берег області та Закарпатської області, а також за координацію програми дитячих навчальних закладів Карпатського регіону додало до зібраної техніки комплектуючі (монітори, клавіатури, мишки), а також принтер та проектор на виконання прохання Закарпатської обласної організації Червоного Хреста.

Додаткове фінансування було забезпечено Управлінням Уповноваженого міністра, закупівлю здійснено Товариством імені Ракоці.

Урочиста передача допомоги у Генеральному консульстві Угорщини у м. Ужгород у такому порядку:

Передача допомоги для Асоціації угорських багатодітних сімей Закарпаття
21 квітня 2021 р., у середу о 12 год. (київ. ч.)

Передача допомоги для Закарпатської обласної організації Червоного Хреста України.
22 квітня 2021 р., у четвер о 12 год. (київ. ч.)
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар