Розвиток Горондівської ТГ: У новоствореній громаді створили чимало програм для підтримки місцевих (відео)

квітня 17 / 2021
Розвиток Горондівської ТГ: У новоствореній громаді створили чимало програм для підтримки місцевих (відео)

Більше 10 тисяч населення налічується у Горондівській ТГ, у складі якої наразі три села – Жнятино, Горонда і Страбичово. Перш за все тут подбали про старостинські округи. У новоствореній громаді створили чимало програм для підтримки місцевих. Затвердили також програму соціального спрямування «Турбота». Щоб лікарські амбулаторії цієї громади змогли отримати акредитацію із НСЗУ довелося добудувати пандуси.Подбали і про благоустрій закладів освіти.

Вдалося зробити внутрішні вбиральні у школах та відремонтувати спортивні зали.Одне з найболючіших питань – питання доріг. 15 років у селі Горонда зверталися до представників влади на різних рівнів, аби отримати фінансування для ремонту дороги «Червеньово – Великі Лучки – Гать».

За підтримки депутатів, зокрема Михайла Кіша – обласного депутата від партії “Рідне Закарпаття” ремонтні роботи цієї ділянки проходять без затримок та якісно. Днями у громаді офіційно запрацював центр надання адміністративних послуг. Горонда стала однією із 17 ОТГ, які відкриваються завдяки співпраці з Програмою “U-LEAD з Європою”.Без труднощів та проблем у Горондівській ОТГ не обійшлось.Проте поки що всі необхідні роботи для благоустрою та розвитку громади тут проводять і виконують якісно та швидко.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар