Ювенали поспілкувалися зі школярами Берегівщини

квітня 16 / 2021

Інспектори ювенальної поліції Виноградова та Берегова зустрілися зі школярами місцевих навчальних закладів. Поліцейські розповіли учням про невідворотний шкідливий вплив наркотичних засобів, а також обговорили проблему булінгу серед неповнолітніх



Інспектори ювенальної поліції Закарпаття систематично проводять профілактичні бесіди з неповнолітніми жителями регіону. Поліцейські не лише турбуються про правове виховання учнів, але й постійно звертають увагу на аспекти здорового способу життя. Разом із медиками поліцейські пояснюють юнакам та дівчатам шкідливість вживання алкогольних напоїв, тютюнових виробів тощо.

Вчора, 15 квітня, інспектори-ювенали спілкувалися з учнями шкіл Виноградова та Берегова про невідворотно шкідливий вплив на людський організм наркотичних речовин. Також працівники поліції наголосили школярам на відповідальності, передбаченій за вживання, розповсюдження чи придбання наркотиків.

Окрім цього, ювенали цікавилися психологічною атмосферою між однокласниками, дізнавалися про те, чи трапляються прояви булінгу в навчальному закладі.

Таку профілактичну роботу зі школярами поліцейські проводитимуть, спільно з педагогами, в усіх районах області.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар