Поліцейські Закарпаття розпочали підготовку до запуску чергової поліцейської станції в регіоні

квітня 13 / 2021
На території області очікується запуск ще однієї поліцейської станції та вибір для закарпатців чергового достойного офіцера громади, – про це сьогодні домовилися на зустрічі керівник поліції Закарпаття та голова Середнянської територіальної громади

Начальник Головного управління Національної поліції у Закарпатській області Ярослав Колесник та голова Середнянської територіальної громади Руслан Чорнак підписали угоду про майбутню співпрацю. В рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» в області запрацює ще одна поліцейська станція, що обслуговуватиме більш як 12 тисяч населення.

Мова йде про територію Середнянської територіальної громади, що охоплює селище міського типу та ще чотирнадцять менших за розміром сіл. Вже найближчим часом планується оголосити конкурс на посаду поліцейського офіцера громади, який стане для громади захисником та помічником.

Руслан Чорнак розповів, що територіальна громада вже розпочала роботу над тим, щоб гарантувати належні умови для несення служби своєму помічнику в погонах.

Ярослав Колесник в свою чергу пообіцяв, що як і в інших територіальних громадах, мешканці Середнянщини отримають дійсно достойного офіцера, який турбуватиметься про безпеку та спокій людей.

«Ми активно і якісно просуваємося в питаннях впровадження безпеки у містах та селах Закарпаття. Нова концепція організації служби обіцяє позитивні результати, адже кожен поліцейський офіцер громади дійсно турбується про безпеку людей та переймається їх проблемами», – наголосив на зустрічі Ярослав Колесник.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар