На Рахівщині офіційно відкрито новий туристично-інформаційний центр (ФОТО)

квітня 09 / 2021

8 квітня, в самому центрі Ясіня відбулося офіційне відкриття туристично-інформаційного центру.

На офіційну частину відкриття завітали голова Ясінянської селищної ради Андрій Делятинчук, працівники Ясінянської селищної ради, представники туристичної галузі громади та громадськість, інформує на своїй сторінці у мережі Фейсбук Ясінянська територіальна громада.

«Даний туристично-інформаційний центр виконуватиме функцію візит-центру, який спрямовуватиме туриста до найцікавіших локацій та подій у нашій громаді. Відкриття центру – це можливість зробити Ясінянську громаду привабливішою та відкритою для гірського туризму. На даний момент для людей, що люблять подорожі відкритий цілий світ, тому Ясінянська громада повинна бути цікавим для туриста, а відкриття туристичного центру – це крок до розвитку туризму в нашій громаді», – у своєму виступі зазначив голова Ясінянської територіальної громади Андрій Іванович Делятинчук.

«Туристично-інформаційний центр надаватиме повний перелік екскурсій від сертифікованих гідів, безкоштовну консультацію туристів з усіх питань щодо перебування в Ясінянській громаді, інформацію про спеціальні туристичні пропозиції регіону, а саме тури вихідного дня, програми сімейного та інших видів відпочинку, сприятиме в рекламі туристичного потенціалу громади» – на офіційному відкритті зауважила засновниця центру Оксана Мульменко.

Туристи у центрі мають змогу не тільки отримати корисну інформацію, але і придбати сувенірну продукцію, карпатський мед, варення з карпатських лісових ягід, білий карпатський гриб, гуцульську овечу бриндзю, чай з карпатських трав і ягід.

В неділю, 11 квітня о 15.00 год. відбудеться перша безкоштовна екскурсія для жителів Ясінянської громади.

Початок екскурсії біля туристично-інформаційного центру.

Запрошуємо всіх жителів Ясінянської громади взяти активну участь!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар