На Рахівщині юнаків відправили на строкову службу до лав Збройних Сил

квітня 08 / 2021
На Рахівщині юнаків відправили на строкову службу до лав Збройних Сил
В рамках призовної компанії "Весна-2021", відбулася перша відправка 7 призовників з Ясінянської територіальної громади на строкову службу до лав Збройних Сил України, зокрема: 4 призовники з смт. Ясіня, 2 призовники с. Лазещина, 1 призовник з с. Кваси.

05 квітня відбулася перша відправка призовників Рахівщини до збірного пункту Закарпатського обласного центру комплектування та соціальної підтримки.

У рамках дотримання протиепідемічних заходів протидії поширенню COVID-19, надранок були відібрані зразки крові для тестування на короновірусну інфекцію та відправлені до біохімічної лабораторії міста Ужгород.

З напутніми побажаннями до майбутніх захисників звернувся військовий комісар Рахівського РТЦК та СП, підполковник Йосип Бундзяк. Побажав призовникам міцного здоров’я, успіхів у службі, добросовісного виконання свого обов’язку та наголосив, що військовослужбовці строкової служби в зону ООС не залучаються.

Після проходження додаткового медичного та професійно-психологічного огляду призовники відбудуть для подальшого проходження військової служби.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар