Влада Ужгорода обіцяє цьогоріч почати будувати новий дитсадок і завершити ремонт пл. Петефі

квітня 04 / 2021
Про плани міської влади обласного центру на поточний рік розповів сьогодні на пресконференції міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

Влада Ужгорода обіцяє цьогоріч почати будувати новий дитсадок і завершити ремонт пл. Петефі (ФОТО)
З його слів, йдеться про початок будівництва нового дитсадка на вул. Загорській, а також додаткового корпусу в загальноосвітній школі №19, завершення капітальних ремонтів вулиць Капушанської та Тиводара Легоцького, площі Шандора Петефі. Крім того, заплановане будівництво нових спортивних майданчиків зі штучним покриттям у закладах освіти, розпочнуть і ремонт фасаду дитячої поліклініки, реабілітаційного відділення міської дитячої лікарні, відділення судинної неврології міської клінічної лікарні тощо. Багато звернень від ужгородців є і щодо ремонтів прибудинкових територій, покрівель багатоповерхівок, такі роботи продовжуватимуть, однак через зменшення надходжень до міського бюджету, на жаль, задовольнити усі запити, що надійшли, немає можливості.

Оновлюватимуть надалі й автопарк комунального підприємства «Ужгородський муніципальний транспорт». 7 нових «Електронів» уже мали бути в місті, проте поставка комплектуючих із Європи затрималася через пандемію коронавірусу. Заплановано придбати ще 6 автобусів.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар