КПП «Дяково» та «Вилок» з’єднають якісним асфальтним покриттям

березня 17 / 2021

На дорозі М-26 «Вилок - Неветленфолу - КПП «Дяково» розпочались ремонтні роботи. Мета - з’єднати дорогу між контрольно-пропускними пунктами «Дяково» та «Вилок». Про це у своєму профілі у соцмережі Facebook написав народний депутат України Владіслав Поляк.
«Дорозі до КПП "Дяково" - бути!

Дорожня галузь не повинна дрейфувати навіть в ці складні часи.
Тільки минулого року багатомільярдні інвестиції в будівництво доріг залучили майже сорок тисяч працівників, які працюють безпосередньо у цій сфері, та тисячі фахівців із суміжних сфер.

Сьогодні закарпатців радує початок чергової реалізації такого проєкту, адже на дорозі М-26 «Вилок - Неветленфолу - КПП «Дяково» водіїв зустрічає ремонтна техніка ТОВ «ШБУ-77».
На меті - з’єднати дорогу між контрольно-пропускними пунктами «Дяково» та «Вилок» якісним асфальтним покриттям»,- ідеться у дописі політика.

Владіслав Поляк наголошує на тому, що розпочата минулого року активна кампанія по ремонту закарпатських доріг продовжиться і надалі. І в цьому контексті важливий діалог і порозуміння з боку Уряду.
«Трохи раніше нам вдалося реалізувати ремонт дороги від перехрестя з автошляхом М-23 до МП «Вилок». Нині ж ми впевнено рухаємося в межах М-26 та дякуємо платникам податків і керівництву Уряду, які дослухалися до наших численних звернень на зустрічах з Прем’єр-Міністром.
Дорожня галузь не може дрейфувати сама по собі, і Києву, і області потрібно надалі координувати свої дії та об’єднувати зусилля, щоб курс фінансування галузі збільшувався саме в нашому регіоні!

Сьогодні мене радує той факт, що вже незабаром жителі Затисянщини зможуть пересуватися по новій дорозі.
У свою чергу ми й надалі звертатимемо увагу урядовців на інші автошляхи нашого краю!» - написав нардеп.



Категорія : Суспільство


Залишити Коментар