Новини Закарпаття

Закарпатцям для контролю за епідситуацією радять застосунок "Дій вдома"

Ігор Шинкарюк, заступник голови Закарпатської ОДА, закликав закарпатців використовувати додаток «Дій вдома».

«Мобільний застосунок «Дій вдома» це сучасна система, яка допомагає контролювати епідемічну ситуацію в зоні відповідальності і вдосконалення комплексу заходів з паралельним інтегруванням цієї системи в регіоні дасть нам реальну допомогу в роботі», – зазначив Ігор Шинкарюк.

За словами, заступника голови Закарпатської ОДА, щоденно фіксують більше п’яти сотень хворих на COVID – 19 та втричі більше контактних осіб. Проаналізувати, зафіксувати та контролювати таку значну кількість осіб важко. Саме тому держава створила такі сучасні інструменти.

Сьогодні, 12 березня, в облдержадміністрації відбулася нарада з використанням відеоконференц зв’язку з питаннь функціонування та застосування і практичного використання мобільного застосунку «Дій вдома», який призначений для контакту з особою та контролю за дотриманням обов’язкової самоізоляції на час карантину.

До наради були залучені представники Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства охорони здоров’я України та інші взаємодіючі структури.

«Дій вдома» – застосунок для запобігання поширенню COVID-19 в Україні!
Перейти на сайт