Поліцейські Закарпаття отримали нове службове авто

лютого 27 / 2021
Керівник поліції Закарпаття Ярослав Колесник передав новий службовий транспорт у користування інспекторів ювенальної превенції. Поліцейські матимуть додаткову можливість оперативно реагувати на події за участі неповнолітніх у будь-якому куточку області

Сьогоднішній день працівників ювенальної поліції розпочався з приємної події: відтепер в їхньому користуванні буде новий службовий автомобіль.

Ключі від «Peugeot» очільник поліції Закарпаття Ярослав Колесник передав начальнику сектору ювенальної превенції Андрію Курті.

Автомобіль для працівників ювенальної превенції має особливо важливе значення. Адже відтепер поліцейські зможуть набагато швидше прибувати на місця подій за участі неповнолітніх. А це означає, що ювенали матимуть змогу швидше взяти на контроль питання, що стосується аналізу дій неповнолітніх, їхньої підтримки, профілактичної роботи з підопічними тощо.

Загалом в області задля безпеки та захисту дітей працює 28 ювеналів. Кожен із них піклується про підопічних неповнолітніх та стежать за тим, аби вони проживали в належних умовах та розвивалися в позитивному психологічному родинному кліматі. Також зусилля поліцейських-ювеналів спрямовані і на систематичну освітньо-правову роботу зі школярами. Саме тому для ефективної роботи працівників ювенальної превенції новий автомобіль стане в нагоді. Особливо це стосується тих небезпечних випадків, коли ювенали беруть активну участь у пошуках зниклих юних закарпатців.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар