Очільник поліції Закарпаття поспілкувався з представниками регіональних ЗМІ

лютого 24 / 2021
Керівник Головного управління Нацполіції в Закарпатській області Ярослав Колесник провів брифінг-знайомство із журналістами краю. Полковник поліції розповів про плани та напрямки роботи поліції регіону, а також відповів на актуальні питання журналістів


Сьогодні, 24 лютого, в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулася зустріч-знайомство очільника поліції краю Ярослава Колесника з представниками регіональних засобів масової інформації.
Керівник поспілкувався з присутніми про плани, пріоритети, акценти та напрямки в роботі поліції.

Ярослав Колесник розповів про розгортання запроваджених раніше проєктів. Це стосується і збільшення кількості камер відеоспостереження в рамках проєкту «Безпечне Закарпаття». Наразі їх є 316, проте в планах – збільшення їх кількості. Також полковник поліції наголосив на запровадженні роботи дільничних офіцерів громади. Це важливий проєкт, адже завдяки йому ми удосконалимо та спростимо комунікацію між поліцією та громадою.

Що стосується основних напрямків роботи, Ярослав Колесник наголосив: «Наше завдання – ефективно протидіяти злочинним проявам. Наша мета викорінити в регіоні організовану та наркозлочинність, щоб кожен закарпатець та гість краю почував себе у безпеці. Ми не дамо можливості криміналітету встановлювати свої «порядки».

Полковник поліції дав вичерпні відповіді на запитання присутніх представників ЗМІ. Журналісти цікавилися, в основному, ходом розслідування кримінальних справ, справ, що стосуються порушення прав людини та перешкоджання журналістській діяльності.

Керівник поліції краю запевнив, що кожна справа буде розслідуватися об’єктивно, в кожному випадку поліцейські прийматимуть рішення виключно в рамках чинного законодавства.

На завершення зустрічі Ярослав Колесник подякував присутнім та запевнив, що притримується принципу прозорості роботи, а тому завжди відкритий та готовий до партнерства та результативної співпраці.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар