Поліція Рахівщини продовжує роботу з неблагополучними сім’ями регіону

січня 30 / 2021

Цього місяця вже стартувала практична робота з родинами, які мають діток, але опинилися в складних життєвих чи соціальних умовах на Рахівщині. Спочатку поліцейські спільно з соціальними працівниками працювали над “теорією”, вивчали колишні наболілі проблеми родин, їх успіхи та поразки. Тепер же розпочали зустрічатися зі своїми вихованцями і окреслювати свою роботу з цими сім’ями на увесь цей рік.
Дільничний офіцер поліції Марина Яковецька розповідає, що поки що такі зустрічі радують. Відчувається, що ситуація у родинах, з якими працюють, явно покращується. Проте, під час роботи вже вдалося визначити, що є ще сім’ї з проблемами. Ці родини вже визначені пріорітетними, на них націлять найбільше часу та зусиль.
“Для нас важливими є не кількість складених протоколів, не товщина папок з підшитими звітами. Ми дійсно щиро радіємо, коли вдалося зробити життя кількох родин кращим. Часто психологічна підтримка для батьків та дітей з таких родин є дуже важливою. Ми люди у формі, люди з погонами – ті, хто з розуміннями, в правовому полі допоможемо знайти вихід із складних ситуацій”, – наголосила Марина Яковецька.
Поліція Рахівщини спільно з соціальними службами шукатимуть підхід до кожної родини, допомагатимуть їм у вирішенні наболілих проблем, будуть принциповими та реагуватимуть миттєво при порушеннях прав дитини. Правоохоронці впевнені, що докладуть усіх сил, щоб життя їх вихованців стало кращим.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар