Закарпатські ювенали відвідали багатодітні сім’ї, які знаходяться під їх опікою (фото)

січня 27 / 2021
Інспектори ювенальної превенції всіх районів Закарпаття відвідали багатодітні сім’ї, які знаходяться під їх опікою та контролем. Такі заходи сприяють позитивній динаміці як у психологічному кліматі родин, так і в забезпеченні дітей усім необхідним для гармонійного розвитку.

Днями працівники секторів ювенальної превенції поліції області відвідали підопічні багатодітні родини. Інспектори-ювенали постійно підтримують зв’язок з дітьми сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Таке систематичне спілкування завжди дає позитивні результати. Так, до прикладу, інспектор ювенальної превенції поліції Іршавщини Яна Горзов зауважує: «Коли робота з підопічними сім’ями є двостороннім процесом, тобто ми бачимо справді позитивні зміни, старання дорослих забезпечити всім необхідним своїх дітей, і коли психологічний клімат в родині налагоджується – це найкращий показник і орієнтир у нашій роботі».

Наприклад, на Іршавщині, у результаті підтримки та піклування ювеналів, вдалося надати суттєву допомогу матері, яка сама виховує трьох малолітніх дітей. Жінка опинилася в скрутному становищі та втратила роботу. Завдяки активному спілкуванню з ювеналами та власному бажанню покращити рівень життя сім’ї, жінка знайшла нову роботу, а діток вдалося швидко влаштувати в садок.

Подібні приклади можемо спостерігати і в інших підопічних родинах, де завдяки хорошій психологічній підтримці з боку ювеналів, батьки розпочинають вести здоровий спосіб життя, а основне – присвячують більше часу дітям та активно сприяють їх всебічному розвитку, - інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар