Благодійників, волонтерів та меценатів Закарпаття запрошують до участі у Національному конкурсі

січня 26 / 2021


На початку листопада 2020 року Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2020».

Мета Конкурсу:
- підтримка волонтерського руху України,
- визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення;
- сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції, узагальнення і поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва.

Завдання Конкурсу:
- популяризація благодійництва, меценатства та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик;
- відзначення кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні благодійні проекти та акції в Україні протягом звітного року;
- інформування суспільства про кращі практики благодійної діяльності; популяризація та заохочення широкого кола громадян до благодійності.

Для участі у конкурсі необхідно подати конкурсну заявку відповідної форми. Форму заявки можна скачати за посиланням. До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи). Автори конкурсних заявок несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації.

Переможців на загальнодержавному рівні визначатимуть в 16-тьох основних, 3-ох індивідуальних та 4-ох спеціальних номінаціях.

Кінцевий термін подачі заявок для участі у Національному конкурсі „Благодійна Україна – 2020” 19 березня 2021 року.

Церемонія нагородження традиційно відбудеться навесні 2021 року.

Додаткову інформацію про Конкурс (умови, критерії, порядок оцінювання) можна отримати на офіційному веб-сайті Національного конкурсу „Благодійна Україна” (www.blagoukraine.org, https://vboabu.org.ua/, https://bit.ly/382H0tD, Facebook: BlagodijnaUkraina).
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар