На Рахівщині проведено робочу зустріч з представниками туристичного бізнесу Драгобрату

січня 22 / 2021
21 січня 2021 року на полонині Драгобрат за ініціативи громадської організації «Спілки підприємців курорту Драгобрат» та Ясінянської селищної ради проведено робочу зустріч з представниками туристичного бізнесу Драгобрату.
В ході зустрічі обговорено питання щодо: стану та перспектив розвитку території полонини Драгобрат; стану співпраці з гірсько-пошуковими підрозділами; стан поводження з відходами та про стан сплати податків і зборів.
Зустріч відбулась за участі голови Ясінянської селищної ради Делятинчука А.І., заступника голови з питань діяльності виконавчих органів Тимощенко С.В. , спеціаліста по туризму Брандіс І.М., старости села Чорна Тиса Павлюка А.М., директора ДП "Ясінянське ЛМГ" Піпаша І.В., директора комунального підприємства Візавера А.Л., начальника Рахівської гірсько-пошуково рятувальної групи Молдавчук П.Д., приватного підприємця Франц Б.Б., керівництва громадської організації «Спілки підприємців курорту Драгобрат», представників готельно-туристичного бізнесу, а також за участі представників перевізників.
Нажаль, на зустріч прийшли лише 25 представників готельно-туристичного бізнесу полонини Драгобрат.
Надіємось на розуміння та запрошуємо до взаємної співпраці всіх представників бізнесу.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар