Три нові сквери облаштували в Мукачеві

січня 16 / 2021
Новий сквер почали будувати на Першотравневій Набережній у Мукачеві. Завершать -цьогоріч. На його облаштування з бюджету Мукачева виділили близько 9 мільйонів гривень . Тут облаштують пішохідні та вело-доріжки, ігровий комплекс для дітей, майданчик для STREET WORKOUT. Встановили лед-ліхтарі, лавиці і смітники. Новий сквер чудово доповнить взелені зони для відпочинку вздовж Латориці.

Крім того проведено капітальний ремонт скверу по вулиці Олександра Духновича, тут побудували пам’ятний знак монумент воїнам-захисникам. Три гранітні стели з хрестом висотою майже 3 метри. Вночі пам’ятник та територія парку освітлюється led-світильниками. На спорудження монументу усім захисникам та капітальний ремонт скверу з міського бюджету виділили близько 2 млн. 400 тисяч гривень.

Ще один сквер мрії з дитячим ігровим та спортивним майданчиком облаштували під замком «Паланок». Територію облагородили, встановили освітлення, лавиці та смітники. На будівництво скверу «Мрії» міська спрямовано близько 1 млн. гривень. Загалом на облаштування трьох скверів та будівництво монументу з міського бюджету було виділено більше 12 млн. гривень, - повідомили в Мукачівській міській раді.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар